slijedi uređenje

FOTO: NOVI MAROF Kreću radovi na adaptaciji zgrade Policijske postaje

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.12.2019. 12:36

Zadnja izmjena: 17.12.2019. 12:42

Foto: Dario Jurčević

Danas se u Novom Marofu održalo svečano otvorenje radova na adaptaciji zgrade Policijske postaje Novi Marof, a ukupna vrijednost svih radova iznosi oko 617 000 kuna.

Sporazumom MUP-a i jedinica lokalne samouprave od 17. travnja 2019. godine, postignut je dogovor o zajedničkom ulaganju u uređenje objekta Policijske postaje Novi Marof koji obuhvaća radove na uređenju ulaza, operativnog dežurstva i šalter sale.

U financiranju ovih radova uz MUP RH, sudjelovali su gradovi Novi Marof i Varaždinske Toplice te općine Ljubešćica, Breznica, Breznički Hum i Visoko.Po okončanju spomenutih radova, Policijska uprava varaždinska i gradovi Novi Marof i Varaždinske Toplice, osigurali su dodatne iznose za uređenje  uredskih prostorija u nastavku šalter sale,  za zamjenu dotrajalih prozora u šalter sali  i operativnom dežurstvu, za uređenje špaleta i klupčica te za trakaste zavjese navedenih prostorija, čime je  završen  postupak obnove  te su osigurani optimalni uvjeti za daljnji rad. Ukupna vrijednost ovih radova  iznosila je oko 276 000 kuna.

Naknadno su dogovoreni i dovršeni i radovi na sanaciji krova i potkrovlja. Vrijednost ovih radova je 340 660 kuna, od čega je Varaždinska županija sudjelovala u iznosu od 75 000 kuna, a preostali je dio ukupnog iznosa podmirio MUP RH.

 

Komentari