predbožićno veselje

FOTO: U Maruševcu održan tradicionalni 'Božićni sajam'

Objavljeno: 17.12.2018. 09:14

Zadnja izmjena: 17.12.2018. 09:28

U organizaciji Kuburaške udruge Maruševec te uz pokroviteljstvo Općine Maruševec, u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Gustav Krklec održan je tradicionalni 'Božićni sajam u Maruševcu'.

Početak sajma obilježilo je kićenje bora ispred Župne crkve Svetog Jurja u Maruševcu, kojeg su okitili mališani i njihove tete iz Dječjeg vrtića Čarolija. Početku sajma nazočili su brojni okupljeni građani među kojima i načelnik Općine Maruševec Damir Šprem, zamjenik načelnika Mario Klapša i predsjednik Općinskog vijeća Josip Špoljar.

Mališane su nakon kićenja motorima i slatkišima razveselili Motomrazovi; članovi moto klubova Bombelles, Baroker i Ketač. Nakon podjele poklona, program Sajma nastavljen je u školskoj-sportskoj dvorani Osnovne škole Gustav Krklec, gdje su lokalni proizvođači izložili i promovirali svoje tradicionalne proizvode. 

Nakon nastupa Kulturno-umjetničkog društva Klaruš iz Maruševca, u sklopu programa nastupili su mališani iz Dječjeg vrtića Čarolija s prigodnim glazbenim točkama. Druženje građana nastavljeno je uz nastup domaćeg sastava Frajkani, te kuhano vino i domjenak za koji su se pobrinuli članovi Kuburaške udruge Maruševec i Lovačkog društva Fazan Maruševec. Općina Maruševec zahvaljuje svima koji su sudjelovali i doprinijeli realizaciji ove manifestacije.

 

Komentari