peti po redu

FOTO: U Novom Marofu otvoren Sajam poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja“ u organizaciji Srednje škole

Danas je u Novom Marofu u KC Ivan Rabuzin otvoren„Sajam poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja“ u organizaciji Srednje škole Novi Marof

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.10.2019. 12:20

Zadnja izmjena: 18.10.2019. 12:34

Foto: Luka Šalamun

Danas je u Novom Marofu u KC Ivan Rabuzin otvoren„Sajam poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja“ u organizaciji Srednje škole Novi Marof, a kojem je cilj promocija poduzetničkog i cjeloživotnog obrazovanja, kao i promocija poduzetnika i obrtnika te obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Ove godine naglasak je stavljen na edukativni dio u vidu raznih predavanja s temama koje interesiraju poduzetnike i obrtnike. Želja organizatora je približiti im aktualnosti, mogućnosti financiranja projekata, natječaje koji su u tijeku ili pripremi, prikazati na koji način otvoriti tvrtku ili obrt, koji su prvi najvažniji koraci i informacije te prikazati primjere dobre prakse. - Djeca su uključena tako da ne sudjeluju samo pasivno ili kao promatrači, već su u ulozi glazbenika, moderatora, izlagača, novinara ili fotografa - rekao je ravnatelj škole Nikola Žganec.

Podršku ovom sajmu dao je i Grad Novi Marof, a otvorenju je prisustvovao i gradonačelnik Siniša Jenkač. - Sajam polako mijenja oblik i osnovne sadržaje sajma jer sada prelazimo više na dio da poduzetnike i obrtnike upoznamo s novinama koje se nude na tržištu - rekao je Jenkač i dodao kako je važnost sajma povezivanje i izmjena iskustva.

 

 

Komentari