općina petrijanec

Foto - U organizaciji udruge Mladi u Petrijancu održan 'Pub kviz u Petici'

Objavljeno: 24.04.2022. 18:21

Zadnja izmjena: 24.04.2022. 18:21

"Pub kviz u Petici" održan je jučer u Petrijancu, a nagrade su dobili prva 3 mjesta i predzadnje.

Na kvizu je sudjelovalo devet ekipa od četiri člana. Kviz se sastojao od dva bloka pitanja između kojih je bila pauza. Kviz se sastojao od više tipova pitanja: - jednostavni odgovor, odabir ponuđenog odgovora, imenovanje autora filma ili glazbe, imenovanje imena filma ili glazbe. Kviz je uključivao znanje, snalažljivost i razmišljanje na nestandardni način što su omogućili članovi udruge koji su uz pomoć vlastitog iskustva na kvizovima osmislili pitanja.

Kviz je protekao u opuštenoj i veseloj atmosferi. Tijekom kviza, bilo je interesa i posjetitelja kafića koji su pratili što se to događa na terasi u Petici. Bilo je dobrih komentara na inicijativu te se čini da ima potencijala prerasti u godišnju tradiciju u Petrijancu.

Pobijedili su "Gemišti"

Prva nagrada je bio 4M bon od 200 kn, druga nagrada je bila domaće kupinovo vino i ključ za korištenje autopraonica Fićo. Treće mjesto je dobilo rundu pića u iznosu od 100 kn, a predzadnje mjesto je dobilo rundu žestica. Imali su izjednačeno predzadnje mjesto što se riješilo ispijanjem piva. Ekipa čiji predstavnik je najbrže popio, je osvojila nagradu za predzadnje mjesto. Prvo mjesto osvojila je ekipa "Gemišti", drugo mjesto "Črni palci" i treće "Hatuti". Predzadnje mjesto dijelili su "Kralovi" i "Družina", ali nakon ispijanja piva nagrada je pripala ekipi "Družina"

Komentari