NK MEĐIMURJE - NK VARAŽDIN 0:2

FOTO: U oštroj pripremnoj utakmici NK Varaždin u Čakovcu pobijedio novog drugoligaša NK Međimurje

Objavljeno: 04.08.2018. 21:05

Zadnja izmjena: 04.08.2018. 21:31

Foto: Damir Ivančić

NK Varaždin je u svojoj šestoj prijateljskoj i pripremnoj utakmici pobijedio susjedni NK Međimruje u Čakovcu rezultatom 0:2 (0:0).

Novi drugoligaš NK Međimurje dobro je stajao na terenu u prvom poluvremenu, čak je imao i blagu terensku inicijativu. Bilo je nekoliko prigoda na obje strane ali pogodaka nije bilo. Igralo se prilično oštro za prijateljsku utakmicu pa je Črnko morao izaći u 36. minuti. Nakon oštrog starta na njega pao je nezgodno na glavu i zbog vrtoglavice nije mogao nastaviti susret. Zamijenio ga je Havelka. 

U drugo poluvrijeme Varaždin ulazi s potpuno izmijenjenim sastavom, a iz prvog poluvremena u postavi je ostao samo Havelka. Međimurje je do 52. minuta igralo s neizmijenjenim sastavom da bi tada zamijenili sedam igrača. Varaždin u drugom dijelu igra puno povezanije, ima više loptu u svom posjedu a sve je to rezultiralo dobrim prodorom s lijeve strane a na nabačenu loptu natrčao je Benko i glavom pospremio loptu u gol. To je bilo u 73. minuti a do kraja utakmice Varaždin je sve više prijetio te je u 89. minuti na odličnu asistenciju Benka Sačer pospremio loptu za konačni rezultat i pobjedu Varaždina.

Sljedeću prijateljsku utakmicu Varaždin igra protiv Slaven Belupa u utorak 7. kolovoza na Gradskom stadionu u Koprivnici s početkom u 18 sati.

 

NK Međimurje - NK Varaždin 0:2 (0:0)

SRC Mladost, Čakovec

Gledatelja: 150

NK Međimurje: Nemec, Režić, Zanjko, Marić, Brcković, Pajić, Pušić, Hranilović, Škvorc, Marcijuš, Trojak. Trener: Miljenko Dovečer.

U igru su još ušli: Sabol, Šarić, Munivrana, Tkalčić, Patafta, Malenović, Ptiček.

NK Varaždin: Mrmić, Bamidele, Čelić Maks, Senić, Kožul, Jertec, Črnko, Brezovec, Miklić, Golubar, Glavica. Trener: Miljenko Mumlek.

U igru su još ušli: Gavranović, Sambolec, Kolarić, Perković, Benko, Kulenović, Sačer, Tayio, Stolnik, Brlečić.   

Komentari