TENISKI TURNIR - PRELOG OPEN 2018

FOTO: U Prelogu je uspješno održan teniski turnir pod nazivom "Prelog Open 2018" i već je najavljen sljedeći

Objavljeno: 26.07.2018. 09:36

Zadnja izmjena: 26.07.2018. 09:52

Foto: Grad Prelog

Na teniskim terenima TK Prelog održana je završnica teniskog turnira, koji je u tri kategorije održan u slopu manifestacije „Ljeto u Prelogu“. Na turniru je sudjelovalo ukupno 48 tenisačica i tenisača, od čega 22 seniora, 18 veterana te osam žena.

Polufinale kod seniora izborili su: Mario Kljajić, Goran Rakić, Mischell Mikulan, Dejan Slaviček, a kod veterana: Miljenko Novak, Predrag Vurušić, Stanislav Žinić, Danijel Papp. U seniorskoj kategoriji pobjednik turnira je postao domaći predstavnik Mario Kljajić, koji je u finalu pobijedio Mischella Mikulana, a u veteranskoj kategoriji prvi je bio Miljenko Novak koji je bio bolji od Predraga Vurušića.

U ženskoj konkurenciji pobjedu je odnijela Jasmina Novak koja je u finalu igrala protiv Tee Oto, a trećeplasirana je bila Marina Godinić.

Teniski klub Prelog pokazao se kao odličan organizator ovog turnira koji će, nadaju se organizatori, postati jedna lijepa tradicija, pa je tako već sada najavljeno i izdanje turnira sljedeće godine koje bi moglo privući još više sudionika i priuštiti gledateljima mnogo kvalitetnih mečeva. TK Prelog zahvaljuje Gradu Prelogu, te Zajednici sportskih udruga Grada Preloga na podršci u organizaciji te svim igračima i igračicama na strpljenju i dobroj igri.

Komentari