STOLNOTENISKI KLUB STARR VARAŽDIN

FOTO U Sračincu je TT Logis Auderghem u 3. kolu ETTU kupa pobijedio STK Starr 3:1

Objavljeno: 17.11.2018. 09:17

Zadnja izmjena: 17.11.2018. 09:30

Foto: Damir Ivančić

Nakon gotovo dva sata i četiri odigrana seta, belgijski prvak TT Logis Auderghem ubilježio je pobjedu nad varaždinskom ekipom STK Starr rezultatom 3:1, u 3. kolu ETTU kupa. Tako su si Belgijanci, na gostujućem terenu olakšali uzvrat, koji se za tjedan dana igra u Belgiji.

Iako nije bilo najeksponiranijeg belgijskog stolnotenisača i višestrukog prvaka Europe i svijeta Jean Michela Saivea, koji je svoj dolazak opravdao iznenadnom ozljedom, hrvatskom prvaku STK Starr to ipak nije olakšalo posao. Bez obzira na pobjedu u prvom meču od 3:1 Ronalda Redjepa nad Jasperom Merckxom, Ludovic Bierny je lako svladao Leona Šanteka s 3:1 te u posljednjem susretu i Redjepa s 3:0, dok je Alexy van Dongen također s 3:0 bio bolji od Darija Kraljića za sveukupni skor od 3:1 u korist belgijskog kluba. Uzvrat će se igrati iduće nedjelje kod TT Logis Auderghem.

Veliku podršku u organizaciji ovoga stolnoteniskog događaja pružila je općina Sračinec i njen načelnik Božidar Novoselec, koji je za medije nakon susreta predsjedniku STK Starr i igraču Ronaldu Redjepu predao monografiju Sračinca te najavio buduću suradnju na dobrobit razvitka stolnoga tenisa i mladih igrača, tako da će sasvim sigurno već uskoro Sračinec ugostiti neke druge vrhunske stolnoteniske susrete.

Komentari