obilazak radova

Foto - U tijeku je dogradnja i rekonstrukcija objekta NK Plitvica u Gojancu, evo detalja

Objavljeno: 15.02.2024. 13:42

Zadnja izmjena: 15.02.2024. 13:42

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković obišli su prostorije NK Plitvica u prigradskom naselju Gojanec.

Naime, tamo su započeli radovi na prvoj fazi dogradnje i rekonstrukcije ovog objekta. Obilasku radova pridružili su se predsjednik NK Plitvica Berislav Bračko, direktor gradske tvrtke Varkom Bruno Ister i pročelnik Upravnog odjela za gradnju i komunalno gospodarstvo Vlado Podbrežnički. Gradonačelnik Neven Bosilj je ovom prilikom istaknuo kako 50 godina rada kluba koji okuplja velik broj članova, igrača i simpatizera, nakon dugog niza godina zaslužuje ulaganje u infrastrukturu, zbog sigurnosti, ali i boljih uvjeta za rad.

U sklopu projekta dograđuju se dodatne svlačionice, sanitarni čvorovi i prateće prostorije, neophodne radi osiguravanja uvjeta koji su propisani za igranje u elitnoj ligi, ali i za potrebe nogometne škole. Prostorije, radi održavanja svakodnevnih treninga, uz NK Plitvica koristi i Nogometni centar Vidovec s četiri kluba, DVD Gojanec za pripreme za natjecanja te se koriste za održavanje različitih događanja u naselju Gojanec. Vrijednost radova u prvoj fazi iznosi 205 tisuća eura, a predviđa se i druga faza za rekonstrukciju i uređenje starog, odnosno postojećeg objekta. U drugoj fazi uvest će se sve nove strojarske instalacije te moderni sustav koji koristi obnovljive izvore energije.

Komentari