Općina Trnovec Bartolovečki

Foto - U Trnovcu Bartolovečkom okićen bor ispred općinske zgrade s unikatnim ukrasima

Objavljeno: 14.12.2023. 16:44

Zadnja izmjena: 14.12.2023. 16:44

Kod općinske zgrade u Trnovcu Bartolovečkom po prvi je puta okićen bor i to sa unikatnim ukrasima koje su izrađivala djeca iz Dječjeg vrtića Oaza u Bartolovcu, Dječjeg vrtića Zeko iz Trnovca te djeca iz Osnovne škole Trnovec i Osnovne škole Šemovec.

Vidljivo zadovoljna bila je općinska načelnica Verica Vitković koja je istaknula kako je ovo prvi puta da se kiti općinski bor te da je neizmjerno zahvalna učiteljicama, odgajateljicama i ravnateljicama koje su se odazvale i organizirale djecu kako bi se napravili ukrasi.

- Želimo da naš bor bude unikatan, kakvog nitko nema. Vjerujem da će naša djeca danas biti ponosna i zadovoljna, osobito kad ćemo u nedjelju proslaviti Advent u općini, da pokažu svojim roditeljima, djedama i bakama što su oni izradili i kako su okitili naš prekrasni bor - rekla je načelnica te dodala kako je drago što se odazvao velik broj djece. Nadam se da će ovo postati tradicija i da ćemo iduće godine to još bolje omasoviti i vidjeti kako poboljšati ovu manifestaciju - rekla je načelnica.

Komentari