Sve za bolje uvjete

FOTO: U Trnovcu teku radovi na energetskoj obnovi vrtića 'Zeko' vrijednosti 700 tisuća kuna

U Trnovcu je u tijeku energetska obnova Dječjeg vrtića 'Zeko'. Tim radovima će se rekonstruirat vanjske ovojnice zgrade, zamjena dotrajale stolarije novom, te napraviti toplinska fasada. Ovim radovima će se postići i financijske uštede u pogledu smanjenja potrošnje energenata
Objavljeno: 02.04.2019. 08:54

Zadnja izmjena: 02.04.2019. 08:55

Foto: Arhiva

U Trnovcu je u tijeku energetska obnova Dječjeg vrtića 'Zeko'. Tim radovima će se rekonstruirat vanjske ovojnice zgrade, zamjena dotrajale stolarije novom, te napraviti toplinska fasada. Ovim radovima će se postići i financijske uštede u pogledu smanjenja potrošnje energenata.

Riječ je o primjeru ulaganja za koja je Općina Trnovec Bartolovečki pravodobnom pripremom te javljanjem na natječaje osigurala sredstva različitih ministarstava. Za obnovu Dječjeg vrtića „Zeko“ od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dobila je 151.458 kuna, a ranije i bespovratna sredstva iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 100.000 kuna. Ukupna investicija je 700.000 kuna.

Načelnik Općine, HNS-ov Zvonko Šamec ističe da je obnova objekta vrtića potrebna kako bi mališani, ali i djelatnici vrtića „Zeko“ imali još bolje uvjete boravka i rada.

Komentari