uoči utakmice s nizozemskom

FOTO: U Varaždin stigla vaterpolska reprezentacija, u vijećnici ih ugostio Čehok

Hrvatska vaterpolska reprezentacija danas je stigla u Varaždin, dok sutra na Gradskim bazenima igraju protiv nizozemske reprezentacije.
Objavljeno: 10.02.2020. 13:44

Zadnja izmjena: 10.02.2020. 13:47

Foto: Dino Možek

Hrvatska vaterpolska reprezentacija danas je stigla u Varaždin, dok sutra na Gradskim bazenima igraju protiv nizozemske reprezentacije.

Danas ih je u Gradskoj vijećnici ugostio i gradonačelnik Ivan Čehok koji je pritom rekao kako naši vaterpolisti vole boraviti u Varaždinu - Hrvatski vaterpolisti su u Varaždinu bili i kada su bili svjetski prvaci i kada su osvojili broncu. Vole ovdje trenirati i igrati, a gosti iz Nizozemske hvale naše bazene. Sada moramo ići u malu rekonstrukciju bazena, no posjeti naših vaterpolista i ostalih sportaša govore da naši sportaši vole biti u Varaždinu - rekao je gradonačelnik Čehok, te pozvao sve zainteresirane da dođu na utakmicu i podrže naše vaterpoliste u utakmici protiv Nizozemske.

Utakmica Svjetske lige između Hrvatske i Nizozemske bit će odigrana na Gradskom bazenu Varaždin u utorak 11. veljače 2020. i počet će u 17 sati. Ulaznice za utakmicu su besplatne i mogu se dobiti na recepciji bazena od petka, 07.veljače. Svaka osoba može dobiti dvije ulaznice i mora se evidentirati osobnom iskaznicom, no broj ulaznica je ograničen. 

Komentari