grad varaždinske toplice

Foto - U Varaždinskim Toplicama u Dugoj ulici kreće uređenje nogostupa

Objavljeno: 12.10.2022. 19:13

Zadnja izmjena: 12.10.2022. 19:13

Nakon što su ljetos u ovoj ulici u Varaždinskim Toplicama izvedeni radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže i izgradnji javne rasvjete, Grad Varaždinske Toplice s uređenjem nogostupa nastavlja ulagati u komunalnu infrastrukturu na svom području.

S obzirom da su radovi na uređenju nogostupa u Dugoj ulici već prije najavljeni, gradonačelnica Dragica Ratković rekla je kako ovim projektom još jednom dokazuju da Grad ispunjava obećano i ulaže u komunalnu i prometnu infrastrukturu na cijelom svom području. Radove vrijedne gotovo 270 tisuća kuna s PDV-om izvodit će tvrtka Forum Toplice d.o.o. s čijom je direktoricom Martinom Žnidar, gradonačelnica krajem rujna potpisala ugovor o izvođenju.

- S obzirom da je riječ o prometnoj ulici kojom svakog dana prolazi velik broj vozila i pješaka, među njima i onih najmlađih, ovo je važan projekt kojim nastavljamo podizati sigurnost. Uređenje nogostupa bilo je neophodno te će do kraja godine svi sudionici u prometu biti sigurniji. S uređenjem komunalne i prometne infrastrukture na području Grada nastavljamo i dalje, prema planu i sukladno svojim proračunskim mogućnostima, kako bismo svim građanima osigurali kvalitetnije uvjete za život - rekla je gradonačelnica Ratković.

Također, sredinom srpnja je za daljnje ulaganje u prometnu infrastrukturu, u Varaždinske Toplice stigla i potpora Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu od 100 tisuća kuna što je Gradu dodatan vjetar u leđa za realizaciju projekata koji za cilj imaju povećanje kvalitete života svih stanovnika.

Komentari