50 godina braka

Foto - U Varaždinskim Toplicama zlatni pir proslavili Ljubica i Ivan Nofta

Objavljeno: 22.04.2024. 19:35

Zadnja izmjena: 22.04.2024. 19:36

Bračni par Ljubica i Ivan Nofta iz Varaždinskih Toplica u subotu su proslavili 50 godina braka.

Da se ne osjećaju kao da slave zlatni pir rekla je Ljubica Nofta, inače i predsjednica Gradskog vijeća Grada Varaždinske Toplice. Kako je rekla, najprije su živjeli sa njezinim roditeljima pa su tako u kući bile tri generacije - njezini roditelji, Ljubica i Ivan te njihova djeca. U braku su dobili dvoje djece, a mogu se pohvaliti i sa troje unučadi. Oboje su rođeni Topličanci, a u vrijeme kada su se upoznali, Ivan je radio u Njemačkoj.

- Ne osjećamo se kao da već slavimo 50 godina braka. Još se dobro sjećamo svadbe i svega toga. Međutim, stvarno je prošlo 50 godina, to vidimo po svojoj djeci i unucima koji su svi već veliki. Čudimo se kamo je to vrijeme prošlo. Hvala Bogu još smo živi i donekle zdravi, makar nas život nije puno mazio. Imali smo i puno bolesti i smrti u najužoj obitelji, no sve smo to nekako zajedno prebrodili - rekla je Nofta te dodala kako im je obitelj najvažnija i da su uvijek živjeli u velikoj obitelji.

Na velikoj obljetnici svojoj suradnici i njezinom suprugu čestitala je i gradonačelnica Grada Varaždinske Toplice, Dragica Ratković.

- Čestitam im od srca na velikih 50 godina. To je brojka kojom se danas rijetki mogu pohvaliti. Ljubica i Ivan su zaista primjer jedne istinske ljubavi i međusobnog poštovanja i svi se možemo ugledati u njih - rekla je gradonačelnica Ratković.

Komentari