besplatni obrazovni program

FOTO Na prvoj varaždinskoj 'Coca Colinoj podršci mladima', mogle su se naučiti neke životne i poslovne vještine

Objavljeno: 16.06.2018. 15:01

Zadnja izmjena: 16.06.2018. 15:17

Prvi val besplatnoga programa 'Coca-Colina podrška mladima' završen je trodnevnim radionicama održanima od 13. do 15. lipnja u Varaždinu na kojima su polaznici mogli naučiti neke životne i poslovne vještine.

Nakon što je prošle godine kroz program osnaženo 250 nezaposlenih mladih u četiri hrvatska grada, u ovogodišnjemu ciklusu priliku za sudjelovanje u radionicama koje će ih pripremiti za tržište rada imat će 1000 nezaposlenih mladih diljem Hrvatske. Program 'Coca-Colina podrška mladima' održava se drugu godinu za redom, a ove je prvi puta održan u Varaždinu.

Tijekom prvoga dana programa polaznici su stjecali znanja iz područja životnih vještina kao što su osobni razvoj i razumijevanja sebe, komunikacija i davanje povratnih informacija te interakcija i umrežavanje, a mladima ih je prenosila Kristina Popović, stručnjakinja Grupe Selectio specijalizirane za savjetovanje u području ljudskih potencijala i potragu za kadrovima.

Druga dva dana radionica je bila rezervirana za poslovne vještine, odnosno teme koje uključuju financijsku pismenost, poslovno planiranje, upravljanje projektima te prodajne i pregovaračke vještine o kojima su govorili iskusni predavači Vesna Kezdorf, Melita Cita, Vesna Vrga Perović i Romeo Jerčić. Pogledajte kako je bilo. 

Komentari