općina cestica

Foto - U Velikom Lovrečanu otvoren obrt za masažu 'Županić'

Objavljeno: 18.07.2022. 09:05

Zadnja izmjena: 18.07.2022. 09:05

Nakon višemjesečne pripreme, uređenja i nabavke neophodne opreme na adresi Varaždinska 35, u Velikom Lovrečanu, u općini Cestica, otvoren je Obrt za masažu Alen Županić.

Otvaranje obrta za masažu Županić upriličen je u popodnevnim satima, a svečanosti povodom početka rada i otvaranja funkcionalno uređenih i opremljenih prostorija prisustvovali su, uz roditelje, Anitu i Marijana, i brat Kristijan, rodbina i brojni poznanici, susjedi i prijatelj, a simboličnim rezanjem vrpce prostorije obrta za masažu Županić otvorio je načelnik Mirko Korotaj.

Na početku druženja Alen je posebno na pomoći zahvalio roditeljima, obitelji Vinter, ujacima Borisu i Darijanu, a na stručno izvedenim zidarskim radovima i djedu Josipu i ostalima koji su pomogli na sređivanju potrebnih dokumenata, suglasnosti i dozvola. Nakon rezanje vrpce i otvaranja prostorija obrta za masažu čestitku mladom poduzetniku uputio je i načelnik Mirko Korotaj. Alenu je čestitao na odlučnosti i hrabrosti ulaska u vlastiti posao, a prisutne sudionike svečanosti pozvao da koriste znanje i opremu za masažu mladog stručnjaka nakon čega se pristupilo razgledavanju prostorija i opreme u objektu.

Osim usluge masaže, vlasnik je spreman ponuditi i usluge savjeta, edukacije i razgibavanja vezanih uz sve vrste ozljeda lokomotornog sustava. Osim stručne usluge na lokaciji obrta postoji i mogućnost dolaska u dom korisnika. 

Komentari