glazbena poslastica

FOTO: U Vinici održana četvrta po redu Vinička glazbena večer - pogledajte kako je bilo

Objavljeno: 13.01.2020. 11:10

Zadnja izmjena: 13.01.2020. 11:11

Pod pokroviteljstvom Općine Vinica u nedjelju je održana 4. Vinička glazbena večer. Općinska dvorana je i ovaj put bila premala za sve posjetitelje koji su uživali u prekrasnom glazbenom doživljaju i velikim pljeskom podržavali svakog od glazbenika.

Uz glazbenike s viničkog područja u programu ovogodišnje glazbene večeri sudjelovali su i zbor Stelarium iz Cestice, TS Frajkani i neizostavni promotor kajkavske pjesme Ivica Pepelko.

Viničku glazbenu večer svojim su nastupom otvorile članice zbora Stellarium a nastavile članice ŽVS Leluja. Za nastavak dobre atmosfere pobrinuli su se tamburaški sastavi Frajkani, Vinički tamburaši i Krijesnice, a publika ih je kao i obično, podržala velikim pljeskom, kao i nastup Gabriele Hrženjak. Posjetitelje je naročito oduševio gost večeri Ivica Pepelko koji je jednu od pjesama izveo u duetu s Gabrielom Hrženjak. Službeni dio programa završio je nastupom viničkog Puhačkog orkestra.

Na kraju programa svim okupljenima u dvorani obratio se načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac i zahvalio svim izvođačima koji su svojim nastupima razveselili publiku, sponzorima koji su svojim donacijama pomogli da se održi 4. Vinička glazbena večer te svim posjetiteljima.

Komentari