humanitarna akcija

Foto - U Zelendvoru održano prvomajsko druženje u humanitarnom tonu, evo detalja

Uz druženje posjetitelji su se mogli okušati u malom nogometu u kavezu, u beli te u gađanju zračnom puškom i pikadu...
Objavljeno: 30.04.2023. 11:40

Zadnja izmjena: 30.04.2023. 19:26

Foto: Boris Matijašec

U Zelendvoru kod Perijanca danas se održava druženje povodom Praznika rada, a sav prihod od kotizacija i donacija namijenjen je Udruzi udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije "Zipka".

Kako je tim povodom pojasnio načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, druženje je organizirano od strane SDP-a Petrijanec te uz podršku SDP-a Hrvatske, a uz druženje posjetitelji su se mogli okušati u malom nogometu u kavezu, u beli te u gađanju zračnom puškom i pikadu.

- Danas se okupio velik broj ljudi koji su se odazvali na ovu humanitarnu akciju. Na nogomet u kavezu prijavilo se desetak ekipa, a odaziv je velik i na ostalim natjecanjima što nas jako veseli. Također, za djecu je tu i besplatan napuhanac, a ta sve posjetitelje smo pripremili 1.000 besplatnih porcija graha - rekao je Posavec.

Dodao je i kako SDP Varaždinske županije na više lokacija sutra organizira proslave Praznika rada, a na ovu akciju u Zelendvoru odazvala se i predsjednica Županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora.

- Poslužailo nas je vrijeme i velik je odaziv građana, što nas veseli. Iz takvih okupljanja želimo poslati poruku koja je u ovom trenu upućena roditeljima i ukazuje na rad Udruge Zipka koja je na ovim prostorima napravila velik iskorak i drugačiji pogled na udomljavanje. Sretna sam što su mještani dali veliku podršku. U drugim mjestima gdje ćemo se sutra okupljati nastojat ćemo pak ukazati na radnička prava i sve što bi građanima trebalo olakšati život - rekla je Antolić Vupora.

Komentari