božićni blagdani

FOTO: U Županijskoj palači održan božićno-novogodišnji prijem za članove Saveza umirovljenika

Objavljeno: 15.12.2019. 13:17

Zadnja izmjena: 15.12.2019. 13:32

Pjevanjem božićnih pjesama u izvedbi članova Zbora umirovljenika iz Malog Bukovca u atriju Županijske palače u Varaždinu je u subotu svečano počeo božićno-novogodišnji prijem za članove Saveza umirovljenika Varaždinske županije.

Umirovljenike su primili župan Radimir Čačić i njegova savjetnica Natalija Martinčević, koji su prigodno druženje na kraju kalendarske godine organizirali drugu godinu zaredom.

- Ovo druženje će postati tradicionalno, jer nam je posebno važna briga o umirovljenicima koji čine četvrtinu stanovništva naše županije. Odnos društva, centralne države, Županije i lokalne samouprave je za umirovljenike bitno značajniji nego za druge dobne skupine jer ovisite o mirovinama i prepoznavanju vaših potreba. Varaždinska županija će značajno pojačati konkretne aktivnosti na korist svih 42.000 umirovljenika, a značajno ćemo jačati i aktivnosti putem 31 vaše udruge koje okupljaju oko 9.000 članova. Najvažnije je, posebno u ove blagdanske dane, da se svi osjećamo dobro i da budemo dobro. Vama i vašim obiteljima želim čestit Božić te puno sreće i veselja u Novoj godini – istaknuo je župan Čačić.

Savjetnica župana Natalija Martinčević također je uputila čestitke, kao i zahvalu udrugama umirovljenika. – Zahvaljujem vam na kvalitetnoj i sadržajnoj suradnji u posljednje dvije godine te vam čestitam Božić i želim sve najbolje u Novoj, 2020. godini – istaknula je Natalija Martinčević.

- Mi umirovljenici jesmo stari, jesmo u zlatnoj dobi, ali smo ukras naše županije. Zahvaljujem Županiji, a svima želim puno sreće i blagoslova ovog Božića te sretnu i uspješnu 2020. godinu – rekla je Jadranka Bahlen, predsjednica Saveza umirovljenika Varaždinske županije.

Komentari