velika obljetnica

Foto - Udruga invalida rada Grada Varaždina obilježila 55. obljetnicu

Objavljeno: 14.06.2024. 17:42

Zadnja izmjena: 14.06.2024. 17:42

Udruga invalida rada Grada Varaždina u petak je obilježila 55. obljetnicu proslavom u „Štefovoj kleti“ u Gornjoj Dubravi.

Događaj je okupio brojne članove udruge, a na početku proslave članove su pozdravili predsjednik udruge Vladimir Detoni i zamjenica pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Varaždina Andreja Bobek koja im je tom prilikom čestitala i zaželjela puno uspjeha u budućem radu udruge. Proslavi su nazočili također Leke Sokolaj, izvršni direktor Hrvatskog saveza udruga invalida rada i Ljubica Božić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Varaždinske županije.

Nakon uvodnog programa slijedilo je druženje i rekreativna natjecanja u pikadu, streljaštvu, visećoj kuglani i nabaci krug. Udruga invalida rada grada Varaždina djeluje od 1969. godine s ciljem ostvarivanja uvjeta za što kvalitetniji  život invalida rada  i ostalih osoba s invaliditetom te unapređenje društvenog položaja invalida rada, prevenciju nastanka ozljede na radu, zaštitu prava invalida rada i svih osoba s invaliditetom.

Komentari