Grad Ivanec

Foto - Udruga udomitelja Nada obilježila Nacionalni dan udomiteljstva

Grad Ivanec

Objavljeno: 30.05.2023. 09:29

Zadnja izmjena: 30.05.2023. 09:58

U subotu je Udruga udomitelja Nada na terasi Ribičkog doma u Ivancu prigodnim programom obilježila Nacionalni dan udomiteljstva i Međunarodni dan obitelji.

Za djecu su organizirani i postavljeni "napuhanci", a udomitelji, pristigli s područja cijele Varaždinske županije, organizirano su druženje iskoristili za razmjenu iskustava te za informiranje potencijalno zainteresiranih građana o udomiteljstvu.

Tom su prilikom dodijeljene i zahvalnice udomiteljima koji se ovim plemenitim pozivom bave deset ili više godina pa su tako zahvalu za svoj rad, ispred svojih obitelji, primile Danica Pavlina, Emina Lukavečki i Marija Čiček. U ime Grada Ivanca, druženju udomiteljskih obitelji nazočila je i resorna pročelnica Irena Kresonja.

- Čestitam vam na vašem nesebičnom i plemenitom radu. Grad Ivance podupire i nastavit će podupirati vaše projekte i programe. Veseli me što redovito radite na promidžbi i senzibiliziranju javnosti o tome što udomiteljstvo jest i što ono zapravo znači - istaknula je Kresonja.

Komentari