sportski susreti

Foto - Umirovljenici snage odmjerili u šahu, beli, streljaštvu, kuglanju i pikadu

Objavljeno: 26.04.2022. 13:53

Zadnja izmjena: 26.04.2022. 13:53

Pod pokroviteljstvom Varaždinske županije, a u organizaciji Saveza udruge umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije održani su 28. županijski sportski susret umirovljenika.

Natjecanje je okupilo 500-tinjak umirovljenika iz 31 udruge s područja cijele Varaždinske županije koji su snage odmjerili u pet disciplina: šahu, beli, streljaštvu, kuglanju i pikadu. Umirovljenike je, u pratnji predsjednice Saveza Jadranke Bahlen, obišao župan Anđelko Stričak.

- Varaždinska županija podupire ovakva zajednička druženja umirovljenika jer to je, uz rekreativnu notu, prilika da se međusobno druže i zabave. Drago mi je vidjeti da su naši umirovljenici i dalje aktivni, a ovo je s naše strane samo mala zahvala za sve što su kroz godine svog rada učinili za Varaždinsku županiju. Svima onima koji su danas pobijedili čestitam, a onima s malo manje sreće želim da iskoriste ovih godinu dana kako bi što spremniji došli na natjecanje - rekao je župan Stričak.

'Sportski susreti samo su jedna od aktivnosti'

Predsjednica Saveza udruge umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije Jadranka Bahlen je u ime svih umirovljenika zahvalila županu Stričaku na podršci. 

- Kontinuirano radimo na uključivanju naših članova u zajednicu u kojoj živimo. Sportski susreti umirovljenika samo su jedna od aktivnosti koje Savez provodi, a sve kako bi kvaliteta života naših umirovljenika bila što bolja. A da su umirovljenici nepokolebljivi govori i činjenica da je riječ već o 28. sportskim susretima koji se kontinuirano održavaju bez obzira na okolnosti u kojima smo se kao društvo našli - rekla je Bahlen.

Podjela priznanja najboljima uslijedit će na Skupštini Saveza umirovljenika koja je predviđena za 25. svibnja ove godine, dok početkom lipnja najbolji odlaze na međužupanijske sportske susrete umirovljenika u Koprivničko-križevačku županiju. 

Komentari