općina petrijanec

Foto - Uređen vanjski prostor igrališta Dječjeg vrtića 'Bambi' Petrijanec

Objavljeno: 12.01.2024. 11:50

Zadnja izmjena: 12.01.2024. 11:50

U Dječjem vrtiću "Bambi" Petrijanec završeni su radovi na uređenju vanjskog prostora kojima je obuhvaćeno i uređenje dječjih igrališta.

Provedenim radovima na uređenju okoliša u cijelosti je uređen i opremljen vanjski prostor, a posebna pažnja posvećena je uređenju i opremanju dječjih igrališta. Nabavljena su nova igrala, a postavljene su antistres podloge i umjetna trava koja je posebno namijenjena za dječja igrališta, te je promijenjena i ograda vrtića.

Uređenje igrališta sufinancirano je u sklopu projekta usmjerenog na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023. godini kojeg je raspisao Središnji državni ured za demografiju i mlade u iznosu od 27,2 tisuće.

- Sustavnim ulaganjem u opremanje i uređenje Dječjeg vrtića "Bambi" Petrijanec nastoje se zadovoljiti potrebe prvenstveno djece kao i potrebe njihovih odgojitelja i roditelja. Vanjski prostor vrtića sada je šaren i veseo, a samim time ugodniji i poticajniji za djecu - rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

Komentari