čestitke

Foto - Uručene diplome djeci za završenu školu klizanja na Kapucinskom trgu

Objavljeno: 04.01.2024. 12:50

Zadnja izmjena: 04.01.2024. 12:50

Foto: Grad Varaždin

Na varaždinskom klizalištu na Kapucinskom trgu zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković uručio je diplome djeci, polaznicima škole klizanja.

I ove zime je pod zimskim školskim praznicima održana škola klizanja za djecu vrtićke i školske dobi grada Varaždina. Škola klizanja se održavala na klizalištu na Kapucinskom trgu u prijepodnevnim satima te ju je ove godine pohađalo oko 160 djece predškolske i školske dobi. Škola klizanja je trajala 6 radnih dana te je posljednji dan bio rezerviran za podjelu diploma i medalja. Cijena škole klizanja je za roditelje iznosila 40,00 eura po djetetu, dok je drugo dijete iz obitelji imalo 20% popusta na cijenu škole klizanja.

Željko Herceg  je u ime organizatora iz Društva sportske abecede  je naglasio:

- Jako smo zadovoljni  suradnjom sa gradom Varaždinom i Gradskom tržnicom Varaždin bez kojih ova cijela priča ne bi imala smisla te ne bi bila ni moguća. Veseli nas činjenica da smo ponovno velikom broju djece uljepšali školske praznike sa igrom i druženjem, a isto tako i da smo dobili jako dobre povratne informacije od same djece ali i roditelja koji su također jako zadovoljni - zaključio je. 

Komentari