evo kako je bilo

Foto - Utrka grada Novog Marofa privukla brojne trkače i još brojnije navijače

Objavljeno: 06.06.2024. 14:08

Zadnja izmjena: 06.06.2024. 14:08

Prekrasno vrijeme je u Zagorsku ulicu u Novom Marofu izmamilo stotine građana, ne samo da bi uživali u suncu i druženju, već i da bi pružili podršku desecima trkača koji su sudjelovali u tradicionalnoj Utrci grada Novog Marofa.

Riječ je o sportskom događanju koje su u sklopu manifestacije Antunovo v Marofu organizirali Grad Novi Marof i Osnovna škola Novi Marof, a uz mališane iz dječjih vrtića s područja grada te osnovnoškolce, u utrci su sudjelovali i srednjoškolci.

- Ovo je tradicija koju ne prekidamo već više od 20 godina, koliko se u raznim oblicima održava Utrka grada Novog Marofa. Prednjače naši vrtići i osnovnoškolci, a drago nam je što se unazad nekoliko godina uključila i naša Srednja škola. Čestitam svim sudionicima, posebno onima koji su osvojili medalje, a Grad i Osnovna škola nagradili su ih diplomama, čokoladama, kapama. Raduje me što su se naši sugrađani okupili u doista velikom broju kako bi dali podršku trkačima, ali i našim nastojanjima da djecu od malih nogu navikavamo na aktivnosti na otvorenom, a one veće potičemo da se nastave baviti sportom, bez obzira na školske aktivnosti – rekao je gradonačelnik Siniša Jenkač.

Komentari