svečano i veselo

FOTO Uz pjesmu, čestitke i brojne goste jučer je obilježen Dan 1. mjesnog odbora Varaždin

Objavljeno: 08.12.2017. 08:50

Zadnja izmjena: 08.12.2017. 12:08

Foto: Željko Porobija

U dupke ispunjenom prostoru 1. mjesni odbor Varaždin jučer je obilježio svoj dan.  Osim građana, došli su i predstavnici brojnih udruga koje koriste prostorije mjesnog odbora, a bili su i predstavnici Grada te vijećnici.

Od predstavnika grada došli su Željko Kušter iz upravnog odjela koji se bavi i mjesnom samoupravom, zatim donedavni pročelnik Mario Sambolec, gradski vijećnik Dejan Težak te potpredsjednici gradskog HNS-a Igor Klopotan i Enriko Parlaj.

Pobrojano je i deset udruga koje u prostorijama imaju svoje sastanke ili probe - kao klapa Lucerne i zbor Paulina Warasdin. Upravo su ova dva glazbena sastava ispunila pjesmom jučerašnju svečanost - Lucerne su otpjevale Lijepu našu, dok je zbor Paulina Warasdin izveo nekoilko zagorskih pjesama.

Uime svih udruga koje se ovdje okupljaju zahvalila je Ruža Levačić, a neke udruge izrazile su i svoju osobnu zahvalnost davanjem plaketa predsjedniku vijeća mjesnog odbora Robertu Rothu.

U svom govoru Roth je pobrojao aktivnosti poduzete prošle godine, ali ukazao i na određene probleme.

- Promijenili smo i stolariju u prostorijama mjesnog odbora,postavili podne pločice te postavili ormarić za obavjesti. Na žalost imamo stalnih problema sa krovom i majstorima, pa ovim putem u ime svih vijećnika apeliram na Grad da uloži reklamaciju na radove. - rekao je između ostalog u svom govoru. Nakon cijelog programa slijedio je bogati domjenak i druženje svih prisutnih. U našoj fotogaleriji možete vidjeti kako je jučer bilo na obilježavanju.

Komentari