projekt 'TIE FLY'

Foto - Varaždin će ponovno biti domaćin vlasnicima luksuznih sportskih automobila

Objavljeno: 01.06.2023. 13:25

Zadnja izmjena: 01.06.2023. 13:30

Foto: Florijan Barešić

Ispred dvorca Stari grad je Danas najavljen hrvatski turističko-gastronomski projekt TIE FLY zahvaljujući kojem će građani Varaždina i cijele regije 8. lipnja u centru grada ponovno imati prilike vidjeti karavanu sportskih luksuznih automobila.

Uz organizatore Davora Ivanjka i Roberta Bajsa, ovu manifestaciju najavili su Jelena Toth, direktorica TZGV. Goran Mališ iz županijske turističke zajednice te gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj. Gradonačelnik je pozvao sve sugrađane da dođu i razgledaju automobile a naglasio je i važnost manifestacije.

- Nama je bitno da su svi vlasnici tih automobila, poslovni ljudi,  zakupili hotel i da će prenoćiti kod nas u Varaždinu. Uz značajan turistički promet mi ćemo iskoristiti priliku i prezentirati im gospodarsko-ekonomske potencijale grada. Uvjeren da s nekima od njih možemo u budućnosti ostvariti i gospodarsku suradnju. U ovom manifestaciji spojili smo turizam, gastronomiju i gospodarstvo - rekao je Bosilj.

Samom događaju TIE FLY će prisustvovati više od 150 ljubitelja automobila s preko 60 luksuznih sportskih vozila koja prolaze gradovima i regijama kontinentalne Hrvatske s ciljem promocije hrvatskih ljepota. Posjet karavane sportskih automobila u Varaždinu odvijat će se 8. i 9. lipnja, a defileom i izložbom vozila zainteresiranima će se predstaviti u centru grada 8. lipnja u 17 sati.

Komentari