125 umirovljenika

Foto - Varaždinski umirovljenici obilježili Dan sporta i rekreacije

Objavljeno: 24.05.2024. 11:52

Zadnja izmjena: 24.05.2024. 11:52

Pod geslom "Sport za sve" te u čast obilježavanja Svjetskog dana sporta danas je na sportskim terenima i u domu u Poljani Biškupečkoj održan Dan sportske rekreacije u organizaciji Udruge umirovljenika grada Varaždina.

Okupljene umirovljenike iz svih varaždinskih podružnica na početku natjecanja pozdravili su Lovro Lukavečki, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina i Branko Družinić, zamjenik predsjednice Udruge umirovljenika grada Varaždina.

- Cijenimo sve što su umirovljenici pridonijeli svom Varaždinu, u izgradnji Varaždina. To pokazujemo i kroz uskrsnice i božićnice koje smo podizali iznosom i cenzusom te organizacijom jednodnevnih izleta na more. Ove godine ćemo to također ponoviti. Mi ne gledamo na vas samo da vam treba pomoć. Vas vidimo također kao izvor savjeta i preporuka kako se grad Varaždin može dalje razvijati uz pomoć vašeg znanja i iskustva. Zato imamo i posebno povjerenstvo za umirovljenike kroz kojeg vas uključujemo u rad Grada - rekao je Lukavečki.

Umirovljenici su se natjecali u pikadu, šahu, belotu i visećoj kuglani, a druženje su nastavili uz ručak te muziku i ples. Manifestacija je okupila 125 umirovljenika svrstanih u ekipe iz svih dijelova grada Varaždina.

Komentari