više od 250 članova

Foto - Varaždinski umirovljenici proslavili Dan žena, evo kako je bilo

Objavljeno: 08.03.2024. 18:25

Zadnja izmjena: 08.03.2024. 18:25

Udruga umirovljenika Grada Varaždina je u restoranu KTC-a pod pokroviteljstvom Grada Varaždina organizirala proslavu Dana žena za svoje članove.

Na početku svečanosti više od 250 članica i članova udruge pozdravili su Lovro Lukavečki, predsjednik Gradskog vijeća i Miroslav Marković, zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina. Čestitajući Dan žena i poželjevši ugodnu zabavu, Marković je također spomenuo skoru podjelu uskršnjih paketa umirovljenicima slabijeg imovinskog stanja. 

Najavio je također, da nakon jednokratne pomoći, tradicionalnih  „uskrsnica“ koje će ove godine primiti više od 4500 umirovljenika i invalidnih osoba, više umirovljenika može na kraju godine očekivati i više „božićnice“ jer će biti povećan cenzus, ističu iz Grada Varaždina. Spomenuo je i besplatan gradski prijevoz za umirovljenike te subvencije na račune za odvoz otpada. 

- U Gradu Varaždinu vodimo brigu o onima koji nemaju, a to ste na žalost često vi umirovljenici. U svim ovom dijeljenima novaca od strane Vlade, nekako su umirovljenici ostali sa strane. Mi u gradu ono što obećamo to i napravimo. Dragi umirovljenici, u Gradu Varaždinu imate dobrog partnera, mi ćemo u gradskoj upravi napraviti sve da vam olakšamo ove vaše zlatne dane – poručio je umirovljenicima Miroslav Marković.

Podijelili su zatim cvijeće uzvanicama, a zabava se nastavila u dobrom raspoloženju uz večeru i uz ples.

Komentari