lijepa gesta

Foto - Varaždinskim umirovljenicima podijeljeni poklon paketi za Uskrs

Objavljeno: 21.03.2024. 13:11

Zadnja izmjena: 21.03.2024. 13:19

Foto: Lidija Filipović

U Udruzi umirovljenika Grada Varaždina danas su podijeljeni poklon paketi varaždinskim umirovljenicima za predstojeći Uskrs.

Zaklada solidarnosti Grada Varaždina je zahvaljujući donaciji agencije Tipo marketing osigurala 180 paketa s prigodnim prehrambenim artiklima. Potrebitim članovima Udruge umirovljenika Grada Varaždina bit će podijeljeno 160 paketa, a 20 paketa predviđeno je za članove Udruge Futur egzaktni.

Zamjenik gradonačelnik Miroslav Marković zahvalio je na donaciji.

- Moram iskazati posebno zadovoljstvo danas jer smo na jedan drugačiji način pokazali kako se može voditi briga za umirovljenike. Moram zahvaliti u svoje osobno ime, u ime Grada i gradonačelnika te svih umirovljenika gospodinu Petru Dominiću, vlasniku Tipo marketing agencije. On je samoinicijativno rekao da bi na neki način želio pomoći gradu. Našli smo način i mislim da je ovo najprikladniji način – istaknuo je Marković.

Upraviteljica Zaklade solidarnosti Dubravka Biberdžić istaknula je kako je ovom donacijom osigurano 180 poklon paketa s prigodnim namirnicama za dvije udruge umirovljenika. Također, zahvalila je u ime Udruga i Zaklade solidarnosti donatoru.

Komentari