super fotke već za 120 kuna

FOTO: PREPUN GALERIJSKI CENTAR Večeras otvoren 6. MOP Špancirfest multimedia festival

Objavljeno: 04.05.2017. 20:00

Zadnja izmjena: 04.05.2017. 20:00

Foto: Željko Porobija

Ispunjen brojnom, uglavnom mladom publikom, Galerijski je centar danas doživio svečano otvaranje 6. MOP Špancirfesta multumedia festivala. Izložbeni je prostor ispunjen zanimljivim eksponatima - a veliki dio njih možete i nabaviti po cijeni od 120 kuna.

U prvoj sobi Centra izloženi su radovi multimedijalne umjetnice Imelde Ramović, koja je ujedno ukratko ispričala i pozadinu nastanka njenih djela.

- Spletom okolnosti, morala sam ležati cijeli mjesec, a na raspolaganju sam imala samo svoj smartphone, pa sam počela slikati njime. - izjavila je Imelda.

Trebao biti i na Dravi

U drugoj sobi pod zajedničkim nazivom "Ulične fotografije" izloženi su radovi studenata Sveučilišta Sjever. Posjetitelji imaju priliku i kupiti ove estetski zanimljive uratke po već navedenoj cijeni. Festival se ove godine - kako je izjavila direktorica varaždinske turističke zajednice Jelena Toth - trebao proširiti i na Dravu, ali je to iz financijskih razloga otpalo. Izložbu u Galerijskom centru možete posjetiti sve do subote 13. svibnja, a MOP će svoje programe održavati i u sinagogi, palači Herzer, kinu Gaj i u dva caffe bara.

Komentari