grad varaždinske toplice

Foto - Veliki uspjeh topličkih vatrogaskinja na državnom natjecanju

Objavljeno: 19.09.2023. 12:36

Zadnja izmjena: 19.09.2023. 12:36

15. po redu državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske održano je u Novalji na otoku Pagu.

U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, a uz domaćinstvo Vatrogasne zajednice Ličko-senjske županije, natjecanje je okupilo 108 natjecateljskih odjeljenja iz 19 hrvatskih županija te goste iz Slovenije i Mađarske. Svoje predstavnike imao je i Grad Varaždinske Toplice - DVD Varaždinske Toplice mladež ženska i DVD Tuhovec mladež ženska.

Od 50 natjecateljskih ekipa, DVD Varaždinske Toplice i DVD Tuhovec ostvarili su izvanredne rezultate. Varaždinske Toplice osvojile su 6. mjesto u ukupnom poretku, dok je Tuhovec bio bolji za jedno mjesto, odnosno ostvarili su 5. najbrže vrijeme. Povodom sjajnih rezultata, održan je svečani prijem za sudionike državnog natjecanja.

- Želim vam iskreno čestitati na iznimnim rezultatima koje ste postigli, a ovo je prilika da slavimo vaš trud i rezultat. Svi vi, članovi DVD-a Varaždinske Toplice i DVD-a Tuhovec, vrlo uspješno i s ponosom predstavljate Grad Varaždinske Toplice i na tome vam zahvaljujem. Izdvajat ćemo još više sredstava za vas jer vidimo da imamo kome ostaviti i vatrogastvo i vatrogasnu zajednicu i svih sedam DVD-a na području našeg Grada - rekla je gradonačelnica Grada Varaždinske Toplice Dragica Ratković.

Komentari