proslava

FOTO: Viničanci na trgu u podne ispratili Staru godinu

Objavljeno: 31.12.2019. 16:55

Zadnja izmjena: 31.12.2019. 16:55

Drugu godinu za redom DVD Vinica, Moto klub Bombelles i Udruga mladih UMAMI Vinica, pod pokroviteljstvom Općine Vinica, priredili su podnevni ispraćaj stare i doček nove godine.

Lokacija ispred vatrogasnog doma DVD Vinica bila je prava atrakcija za sve uzraste, koji su od 10:00 sati punili vinički Trg, a navedene udruge pobrinule su se za zanimljiv i raznovrsni program. Uz prigodne gastro delicije te kuhanih napitaka u angažmanu vatrogasaca, djeca su također uživala u aktivnostima kreativnog kutka, za koji se pobrinula Udruga mladih UMAMI Vinica, te pripremila pregršt zanimljivih sadržaja. Za dodatnu atmosferu i osmjeh na dječjim licima pobrinuo se Moto klub Bombelles Vinica, koji su u obliku motomrazova svu djecu darivali blagdanskim simboličnim poklonima.

Točno u podne, nakon zajedničkog odbrojavanja, oglasila se vatrogasna sirena, a na vrhu vatrogasnog tornja vatrogasci su zapalili šarene baklje, a nije izostao ni tradicionalni bečki valcer te šampanjac. Načelnik Općine Marijan Kostanjevac svima je poželio sretnu i uspješnu Novu 2020. godinu te ujedno zahvalio i čestitao udrugama na dobroj organizaciji. Unatoč radnom danu, okupio se veliki broj stanovnika koji su se zadržali par sati što samo dokazuje da naši stanovnici vole ovakvu vrstu okupljanja i zajedništva.

Komentari