30 ekipa

Foto - Evo kako je bilo na 5. 'Malobukovečkom kotliću' u Malom Bukovcu

Objavljeno: 19.05.2024. 09:52

Zadnja izmjena: 19.05.2024. 10:06

Između trideset ekipa na ovogodišnjem natjecanju u kuhanju kotlića, manifestacije u kojoj se u Malom Bukovcu pokazuje znanje i umješnost u spravljanju jela u kotliću, ovogodišnji pobjednik je Udruga žena iz Svetog Petra.

Žiri u sastavu Erich Glavica, Grozdana Bohorč, Miroslav Dolovčak i Bojan Bohorč ocijenio je kako su upravo žene iz Svetog Petra imale najbolji grah. Na drugo mjestu plasirala se ekipa „Titanik”, dok je treću nagradu osvojila Udruga žena Mali Bukovec. Zadovoljan ovako velikim odazivom, ali i sjajnom atmosferom je i načelnik Darko Marković.

- Ovako jedinstveno natjecanje uz sjajne ekipe mora imati i vrhunski žiri koji je i ove godine odradio težak posao te donio odluku tko su najbolji od najboljih. Čestitam svima koji ste se odazvali na našu već tradicionalnu manifestaciju koja je ponovo u Malom Bukovcu okupila više stotina sudionika i posjetitelja – zaključio je Marković.

Manifestaciju je posjetio predsjednik Skupštine Varaždinske županije Josip Križanić, koji je naglasio da su svi natjecatelji pobjednici. Najavio je i u kojem bi smjeru manifestacija mogla krenuti. Na ovom natjecanju po prvi puta dodijelila se i posebna nagrada za „Najljepše dekorirani stol” koja je ove godine po prvi puta pripala Udruzi Slobodnjaki iz Novog Sela Podravskog.

Komentari