VESELA POVORKA

Foto - Vrtičarska Mačkarada v Beretincu preuzela ulice

Objavljeno: 21.02.2023. 13:38

Zadnja izmjena: 21.02.2023. 13:58

Nakon što im je načelnik Općine Beretinec Nikola Žganec predao ključeve Općine u ruke, maškare su svojim raznolikim šarenim maskama s veseljem ispunile ulice na već tradicionalnoj 12. Mačkaradi v Beretincu.

Za organizaciju ovemanifestacije u veljači pobrinuo se KUD Ježek u suradnji s Udrugom VIV-Ber i Općinom Beretinec. Mališani Dječjeg vrtića „Ježeva kućica – Beretinec“ i Dječjeg vrtića Ježić – Črešnjevo zašarenili su Beretinec pjesmom, veseljem i svojim kreativnim kostimima koje su vješto pripremali u nadi da će baš oni biti izabrani kao najbolji. Povorci se priključio na načelnik Nikola Žganec, a na kraju povorke su se kretale i polcijski službenici. 

-Naši su vrtićarci svojim maskama pokazali da Mačkarada v Beretincu nimalo ne zaostaje za mnogim poznatijim fašnicima u Hrvatskoj. Prekrasno ih je bilo vidjeti kako skakuću ulicama u kreativnim maskama koje su danima vrijedno pripremali, a uz sve to i lijepo vrijeme išlo nam je na ruku. Bio je tu uistinu nezaboravan vikend u Beretincu obilježen ugodnim druženjem i dobrim emocijama koje će dugo pamtiti djeca, njihovi roditelji, a i ostali mještani – rekao je Žganec. 

Komentari