općina cestica

Foto - Za predsjednicu KUD-a Cestica ponovo izabrana Lea Milec

Objavljeno: 06.02.2024. 13:05

Zadnja izmjena: 06.02.2024. 13:05

Kulturno umjetničko društvo Cestica održalo je izbornu sjednica skupštine. Nazočne je pozdravila predsjednica Lea Milec uz koju su u radno predsjedništvo još su izabrane Nikolina Siročić i Elizabeta Majhen te Valerija Lazar koja je u svojstvu tajnice preuzela brigu za vođenje zapisnika.

Nakon razrješnice dosadašnjeg rukovodstva jednoglasno je izabrano i novo vodstvo KUD-a Općine Cestica. Za predsjednicu je izabrana Lea Milec, dopredsjednica je Nikolina Siročić, dok je tajnica i nadalje ostala Valerija Lazar, a uz njih u Upravnom odboru su još blagajnica Blanka Mikec te Gordana Kos Kolar, Lucija Kolar i Monika Kanjir. 

Jednoglasnom odlukom skupštine potom je prihvaćen financijski i plan rada, a potom su uručena priznanja članicama KUD-a koje se nisu mogle odazvati na proslavu 25. godina. Priznanja su primile Pavica Mičuda, Marta Kos i Katarina Rodeš. Među brojnim planiranim aktivnostima KUD Općine Cestica biti će domaćin Županijske smotre dječjeg folklora koji će se održati 29. ožujka, u dvorani OŠ Cestica. U ime načelnika Mirka Korotaja čestitku KUD-u na uspješnom radu uputio je Darko Majhen, predsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica, a sjednica je završila završnim govorom novoizabrane predsjednice Lee Milec.

Komentari