radionice

Foto - Započela treća godina provedbe programa 'Zajedno sa Rodama'

Objavljeno: 22.07.2022. 19:58

Zadnja izmjena: 22.07.2022. 19:58

Udruga specijalne jedinice policije "RODA" Varaždin započela je s provedbom treće te ujedno i posljednje godine provedbe trogodišnjeg programa.

Program je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike pod nazivom Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge, a kojeg USJP "RODA" provodi pod nazivom "Zajedno sa Rodama".

U svrhu realizacije spomenutog projekta, danas na području Planinarskog doma na Grebengradu održane su ukupno dvije radionice. Prva psihosocijalna radionica održana je od strane Emilije Hlošć na temu "Briga za mentalno zdravlje", dok je druga radionica koja se odnosila na izobrazbu zainteresiranih udruga civilnog društva (skraćeno OCD) i uposlenika/ca USJP "RODA", održana od strane vanjske suradnice Ide Maček na temu "Financijska pismenost".

Tijekom godine sukladno kreiranom planu i programu aktivnosti, korisnicima će biti omogućeno sudjelovanje na još tri psihosocijalne radionice, dvije radionice izobrazbe zainteresiranih OCD-a te uposlenika/ca USJP "RODA" te četiri informatičke radionice.

Komentari