krenuli radovi

Foto - Započeli radovi na rekonstrukciji Ulice Tina Ujevića u Varaždinu

Prema riječima gradonačelnika Nevena Bosilja, plan je da radovi završe do početka Špancirfesta, a napravit će se kompletna oborinska odvodnja, uredit će se prilazi i parkirna mjesta...
Objavljeno: 04.07.2022. 11:44

Zadnja izmjena: 04.07.2022. 12:20

Danas su u Varaždinu započeli radovi na rekonstrukciji Ulice Tina Ujevića, a tom prilikom je gradska vlast obišla radove vrijedne 1,3 milijuna kuna.

Prema riječima gradonačelnika Nevena Bosilja, plan je da radovi završe do početka Špancirfesta, a napravit će se kompletna oborinska odvodnja, uredit će se prilazi i parkirna mjesta. 

- Radovi također traju u Falerovom prolazu, između Ulice Vladimira Nazora i Trenkove ulice. Još Termoplin mora odraditi svoj dio, a nakon toga ide asfaltiranje. Osim toga, krećemo u gradnju novih ulica. Potpisali smo ugovor o aneksu produžetka Jurkovićeve ulice gdje će se krenuti s izgradnjom nove ulice kako bi se dobila jedna zona obiteljske stanogradnje, a kreću radovi na prilazu zgrada u Koblenzovoj i uređenju okoliša kako bi se naši stanari u POS naselju mogli useliti - rekao je između ostalog Bosilj.

Kako je dodao, u tijeku je natječaj za Habdelićev trg gdje bi radovi trebali započeti nakon završetka Špancirfesta, baš kao i radovi u Ulici Vatroslava Lisinskog.

- U gradu se intenzivno radi, a pozivamo i naše sugrađane da se jave, pogotovo ako vide da negdje treba pokrpati nekakve rupe. Ne trebaju odmah izlaziti s tim u medije, već se trebaju javiti u Gradski reklamacijsko informacijski centar. Točno se zna tko će biti odgovaran za sve što se zaprimi i da se te stvari rješavaju - rekao je Bosilj.

Komentari