službeno otvorenje

Foto - Započeo Tjedan karijera na Sveučilištu Sjever, bili smo na otvorenju

Objavljeno: 16.05.2022. 13:02

Zadnja izmjena: 16.05.2022. 13:02

Foto: Luka Šalamun

Više od 80-ak tvrtki, mnoštvo radionica i panela u pet dana, dva središnja grada regije, dvije županije, dva sveučilišna centra i ove godine na Sveučilištu Sjever, a službeno otvorenje održalo se danas u Sveučilišnom centru Varaždin.

Sveučilište Sjever, uz pokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske poštanske banke organizira tjedan karijera UNIN Connect Week  koji će se održati u Sveučilišnom centru Varaždin i Sveučilišnom centru Koprivnica u vremenu od 16. do 20. svibnja 2022. godine.

U tri različite sesije tijekom pet dana održat će se panel-rasprave s uspješnim predstavnicima priznatih tvrtki i ustanova te predstavljanje djelatnosti i rada tvrtki izlagača te zanimljive radionice za studente Sveučilišta Sjever. Na ovom krovnom događaju okupit će se više od 70-ak međunarodno priznatih tvrtki i ustanova s područja regije, ali i šire.

Sveučilište Sjever je tijekom proteklih nekoliko godina doživjelo gotovo eksponencijalni rast. Broj studenata, nastavnika i studijskih programa rastao je tijekom godina te se na Sveučilištu Sjever trenutno izvodi 31 studijski program na preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini s više od 5.200 studenata. Tjedan karijera je namijenjen prije svega studentima, tj. umrežavanju studenata i poslodavaca, ali i odlična prilika da se sadašnji srednjoškolci; budući studenti upoznaju sa Sveučilištem, pojedinim studij ima te mogućnostima koje im se ondje nude.

Tjedan karijera Sveučilišta Sjever održava se u organizaciji Odjela za EU fondove, razvojne projekte, suradnju s gospodarstvom i transfer tehnologija Sveučilišta Sjever.

Komentari