grad varaždinske toplice

Foto - Započinje rekonstrukcija Ulice grada Vukovara u Varaždinskim Toplicama

Objavljeno: 15.06.2022. 08:33

Zadnja izmjena: 15.06.2022. 08:33

Kako su najavili iz Grada Varaždinske Toplice, do početka iduće školske godine Ulica grada Vukovara koja vodi prema topličkoj Osnovnoj školi Antuna i Ivana Kukuljevića bit će sanirana.

Potvrđeno je to ugovorom o izvođenju radova kojeg su potpisali gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković i predsjednik Uprave PZC-a Varaždin Saša Varga. Riječ je o radovima vrijednim preko 900 tisuća kuna kojima će se sanirati opasna mjesta u Ulici grada Vukovara.

- S obzirom da ova ulica vodi do naše osnovne škole, u vrijeme nastave je dosta prometna, stoga ju je itekako važno rekonstruirati i na taj način podići sigurnost naših učenika, njihovih roditelja i osoblja škole. Radovi bi trebali završiti do početka iduće školske godine, pa će učenicima, roditeljima i svim djelatnicima biti omogućeno normalno i sigurno kretanje ulicom - rekla je Ratković.

Nakon potpisivanja ugovora slijedi uvođenje izvođača u posao, a sami radovi trajat će 60-tak dana.

- Radi se o ulici koja vodi do škole zbog čega se za početak radova biralo upravo ovo vrijeme, kada škola završi, kako bi početkom nove školske godine djeca mogla prolaziti sigurnijom ulicom. Pritom moramo paziti na instalacije koje su nedavno ugrađene - rekao je Varga.

Komentari