grad ivanec

Foto - Završeno uređenje objekta na nogometnom stadionu Ivanec

Objavljeno: 07.03.2023. 18:47

Zadnja izmjena: 07.03.2023. 18:47

Završavaju radovi na rekonstrukciji i dogradnji objekta na nogometnom stadionu Ivanec, čime ivanečki nogometni sport dobiva visoko prostore za potrebe rada i boravka svih selekcija NK Ivančice, sudaca i uprave kluba.

Prema riječima resorne gradske pročelnice Irene Kresonja, na novouređenom objektu izvedeni su svi izolacijski i instalaterski radovi, stari dio zgrade je potpuno rekonstruiran, a dobio je i novi krov. Postavljena je unutarnja i vanjska stolarija, termo fasada, grijanje i rasvjeta. Objekt je i dograđen sa četiri modularne jedinice sa svlačionicama, tuševima i sanitarnim čvorovima. Uređen je i okoliš objekta.

- Ukupna vrijednost investicije iznosi oko 348 tisuća eura i u cijelosti se financira iz proračuna Grada Ivanca. Temeljem konzultacija i razgovora s vodstvom NK, potrudili smo se osigurati da novouređeni objekt i površinom i sadržajima zadovolji potrebe nogometnog sporta u Ivancu. Ovo je tek jedno od više velikih ovogodišnjih ulaganja Grada u uređenje sportske infrastrukture i s njima nastavljamo i tijekom idućih mjeseci - rekao je gradonačelnik Milorad Batinić prilikom obilaska završnih radova.

Dopredsjednik NK Ivančica Ivica Jagetić pojasnio je koji su radovi izvedeni na objektu. 

- Dobili smo objekt koji će nam omogućiti komforne uvjete rada. U njegovu sastavu su 4 svlačionice sa 4 sanitarna čvora i tuševima, svlačionica za suce, dva društvena prostora, čajna kuhinja, 3 vanjska sanitarna čvora za posjetitelje, od kojih je jedan namijenjen osobama s invaliditetom, a uređeni su i spremište i kotlovnica - rekao je Jagetić.

Komentari