Kerekesh Teatar i 24sata

Foto - Završeno je snimanje dugometražnog igranog filma "Marginalci"

Objavljeno: 15.04.2022. 10:21

Zadnja izmjena: 15.04.2022. 11:01

Završeno je snimanje dugometražnog igranog filma "Marginalci" u produkciji Kerekesh Teatra i 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE čiju režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Više od 160 ljudi sudjelovalo je u snimanju filma "Marginalci" koje je počelo sredinom ožujka i uspješno završilo na zadovoljstvo cijelog autorskog tima. 

Skupština selskog odbora sela Črevo održava se jednom godišnje, a pripreme za jednu takvu skupštinu traju cijelu godinu. Vrhunac godišnje selske skupštine je "umjetno-kulturnička" priredba u izvedbi svih članova odbora sela Črevo.

Najpoznatiji Črevari ujedno se i junaci godišnje skupštine sela Črevo, koju je došla popratiti i NNTV ( Naša najnovija hrvatska televizija ) iz Zagreba, u sklopu tv emisije "Hrvatski seljak u Europi". Za vrijeme skupštine, koja će rezultirati priredbom za mještane sela Črevo, NNTV ekipa u selu nailazi na brojne sugovornike i snima gomilu video materijala, koji može biti prikazan samo na lokalnoj televiziji s vrlo malo gledatelja, baš poput NNTV-a.

-Ljubomir Kerekeš napisao je "Marginalce" po motivima nagrađivane predstave "Skupština" koja se bliži 300-toj izvedbi, a u 90 minuta cijelo gledalište glasno se nasmije više od 200 puta. Sigurni smo da će se toliko smijati i publika u Cinestar kinima diljem Hrvatske od listopada ove godine - poručuju iz Kerekesh Teatra. 

Komentari