uspješno drugo izdanje

FOTO: ZAVRŠIO KLIKER FESTIVAL Nekoliko stotina naših klinaca uživalo jučer uz rasplesane Superjunake

Objavljeno: 08.10.2017. 16:39

Kliker festival završio je svoje drugo varaždinsko izdanje subotnjim Plesnim domjenkom u HNK Varaždin na kojem se publika predstave Superjunaci zabavljala uz izvođače iz predstave, glazbu - i najslađi dio priče - tortu.
Od četvrtka do subote 300-tinjak je varaždinskih mališana pogledalo tri predstave suvremenog plesa kreirane za uzraste već od dvije godine naviše. Prva je bila "Daj mi pokret!" slovenskog Zavoda federacija. A za vrtićke mališane u petak su bile priređene dvije predstave austrijska Igre ogledala i Superujnaci - koji su privukli publiku od 2 do 62 godine.

Kliker festival nastavlja svoje putovanje Hrvatskom te će sutra otvoriti zagrebačku ediciju varaždinsko-čakovečkom produkcijom „killer in me is the killer in you my love“ u ZKM-u. Festival će u Zagrebu trajati sve do 15. listopada, a u međuvremenu će nekoliko predstava i radionica biti održano i u Splitu i Rijeci.

- Kliker festival se pokazao kao vrlo uspješan format brojem publike, ali i reakcijama djece i njihovih pratitelja, bilo da su to odgajatelji, učitelji ili roditelji. Nadamo se da ćemo iduće godine doprijeti do više osnovnih i srednjih škola i na uzajamno veselje omogućiti organizirane posjete školaraca na predstave i radionice. - zaključila je umjetnička direktorica festivala Sanja Tropp Frühwald iz umjetničke organizacije VRUM koja zajedno s Kliker platformom organizira Kliker festival u četiri hrvatska grada. Najzanimljivije trenutke s predstava pogledajte u fotogaleriji.

Komentari