ZAVRŠEN FINAL 4 U VARAŽDINU

FOTO: Završnica PH u rukometu na pijesku donijela je atrakcije na Kapuncisnki trg - popularizirajući taj sport

HRS - HBC

Objavljeno: 15.07.2018. 21:15

Zadnja izmjena: 15.07.2018. 21:18

Foto: HRS - BHC

Ekipa WBHC Kontesa Nera i momčad Detono Zagreba postali su staro – novi prvaci Hrvatske u rukometu na pijesku, na završnoj priredbi Final 4 održanoj u Varaždinu.

 Igračice Kontese Nere odnijele su najsjajnije odličje pobjedivši Detonatorice s 2:0, dok su Detonatori jedanaesti put podignuli trofej najboljih nadigravši momčad Toyota MHC Dubrava nakon raspucavanja. Brončana odličja osvojile su ekipe Toyote MHC Dubrava u ženskoj te BHC Sesvete u muškoj konkurenciji.

Pjeskašice Kontese Nere obranile su naslov prvakinja Hrvatske pobjedivši Detonatorice s 2:0 (24:16, 19:14) u setovima. - Sretna sam, nismo bile u punom sastavu, ali smo kao što vidite pokazale da ekipa pobjeđuje i stvarno svatko tko god je bio tu je dao sve od sebe, tako da stvarno svaka čast svakoj od igračica koja je došla u Varaždin, izjavila je iskusna pjeskašica pobjedničke ekipe, Josipa Grebenar.

Višestruki prvaci Hrvatke, Detonatori, potvrdilu su dominaciju na pijesku nakon što su u neizvjesnoj utakmici pobjedili Toyotu MHC Dubrava nakon raspucavanja (22:23,, 24:21, 10:8). “Utakmica je bila odlična, dva seta, prvi set je dobila Dubrava zasluženo, drugi set smo mi bili malo bolji, zatim je u raspucavanju naš vratar obranio i pobjedili smo“, komentirao je muško finale Detonator Lucian Bura.

U utakmici za treće mjesto u ženskoj konkurenciji, pjeskašice Toyote MHC Dubrave nadigrale su Chemo profile s 2:0 (15:14, 28:18) u setovima, dok su u muškoj kategorije brončane medalje osvojili pjeskaši BHC Sesvete pobjedivši White boyse nakon raspucavanja (12:19, 19:18, 7:10).

.

Komentari