prispjelo 40 projekata

FOTO: Završnica Županijskog nogometnog saveza - sljedeće godine ulaganja u infrastrukturu

Objavljeno: 15.12.2018. 10:33

Zadnja izmjena: 15.12.2018. 11:18

Foto: Viktor Hranić

Županijski nogometni savez sinoć je prigodnim domjenkom obilježio kraj godine, a njegov predsjednik Nenad Horvatić tom prilikom je istaknuo kako je privilegija biti članom Hrvatskog nogometnog saveza u vremenu kada je hrvatska reprezentacija postala viceprvakom svijeta.

- Iza nas je godina koja će zlatnim slovima biti upisana u povijest hrvatskog nogometa – rekao je Horvatić, naglasivši pokretanje nogometnih centara i početak ulaganja u nogometnu infrastrukturu na području Varaždinske županije kao dvije najvažnije inicijative ove i sljedeće godine.

- Nogometni centri su savršeno zaživjeli, a na stol ŽNS-a došlo je 40 projekata ukupno vrijednih 14,6 milijuna kuna – rekao je Horvatić, dodavši kako je naredne godine plan uložiti 1,5 milijuna kuna u infrastrukturu.

Međužupanijska pun pogodak!

Horvatić se zahvalio svim klubovima, gradovima, općinama i Županiji koja je omogućila sredstva za županijskog nogometnog instruktora, te izrazio nadu da će kroz sustav licenciranja iznaći tri kluba s područja ŽNS-a, kako bi se formirala treća liga Sjever u kojoj će još participirati Međimurci, Koprivničani, Bjelovarčani i Virovitičani.

- Samim time otvorila bi se dodatna tri mjesta u međužupanijskoj ligi koja se pokazala kao pun pogodak i zato mora ostati u ovom obliku – zaključio je Horvatić uz prigodne blagdanske i novogodišnje želje.

Komentari