općina ljubešćica

Foto - ŽUC Varaždin asfaltirao 1.500 metara ceste u Ljublju Kalničkom

Objavljeno: 13.10.2022. 18:33

Zadnja izmjena: 13.10.2022. 18:33

Općinski načelnik Nenad Horvatić u društvu ravnatelja Županijske uprave za ceste Varaždin Tomislava Osonjačkog obišao je radove na županijskoj lokalnoj cesti prema Ljublju Kalničkom koja je nedavno asfaltirana.

Cesta je asfaltirana u sklopu Operativnog programa građenja i održavanja županijskih i lokalnih cesta Varaždinske županije za 2022. godinu. Modernizacija prometnice, odnosno asfaltiranje 1.500 metara ceste prema Ljublju Kalničkom od velike je važnosti za mjesni odbor Ljubelj i Ljubelj Kalnički, ali i za sve ostale korisnike navedene prometnice. Vrijednost radova iznosi 1,2 milijuna kuna.

U tijeku su radovi na uređenju bankina i ocrtavanju prometnice, a nastavak radova planiran je u prolijeće 2023. godine, kada će se u potpunosti urediti cesta od kamenoloma "Špica" pa sve do kamenoloma "Hruškovec". Općinski načelnik izrazio je zadovoljstvo ovom sanacijom prometnice i značajnim ulaganjem u infrastrukturu koja će izrazito pridonijeti sigurnosti prometovanja te kvaliteti života građana.

Komentari