odlični rezultati

Foto - Župan Anđelko Stričak održao prijem za ludbreške hrvačice

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 10.11.2021. 11:30

Zadnja izmjena: 10.11.2021. 11:34

U Županijskoj palači u Varaždinu priređeni je prijem za Ivu Gerić, Sandru Besek, Martu Besek i Ninu Gerić, članice Hrvačkog kluba Ludbreg koje postižu odlične rezultate na mnogobrojnim natjecanjima.

Ugostio ih je župan Anđelko Stričak, a prisutan je bio i županijski vijećnik Alen Runac, ujedno i izbornik svih muških nacionalnih selekcija dok su uz hrvačice bili i trener hrvatske hrvačke reprezentacije Pero Panić kao i trener Ignac Horvat.

Spomenimo kako je nedavno u grčkom gradu Xanthi hrvatska ženska hrvačka reprezentacija nastupila na Prvenstvu Balkana za kadetkinje. Kadetske reprezentativke u ekipnom dijelu bile su treće osvojivši pet medalja.

- Privrženost sportu te zdravom načinu života, a uz to i želja za postizanjem dobrih rezultata su karakteristike koje Vas krase i ja Vam na tome iskreno čestitam. Svojim nastupima promovirate Varaždinsku županiju, ali i cijelu Hrvatsku. Ponosimo se Vama, a naša podrška nije upitna – rekao je župan te hrvačicama poželio puno zdravlja te novih uspjeha.

Komentari