radni sastanak u ludbregu

FOTO Ova ljepotica vozi Ducatijev električni bicikl, Bilić se pohvalio EU projektima i nagradom europskih poslovnjaka

Objavljeno: 20.07.2017. 14:25

Zadnja izmjena: 21.07.2017. 14:19

Foto: Jelena Pintar

Danas je u uredu gradonačelnika Ludbrega održana konferencija za novinare povodom dobivanja priznanja Gradu Ludbregu od europskog poslovnog udruženja iz Oxforda, EU projektima grada Ludbrega te podjela električnih bicikala tvrtke Ducati Crvenom križu Ludbreg.

Konferenciji su nazočili župan Radimir Čačić, savjetnica župana Natalija Martinčević i Dražen Crnković, direktor tvrtke Ducati komponenti te domaćini gradonačelnik Dubravko Bilić i njegova zamjenica Renata Potočnik

- Grad Ludbreg prepoznat je po inovativnosti i ulaganju u poslovno okruženje, a ovo priznanje za izvrsnost i stvaranje poslovne klime samo je još jedan dokaz tome. Nigdje se nismo prijavili niti je postojao natječaj već je priznanje došlo samo što je dobar pokazatelj svim ulagačima za buduće suradnje. - rekao je Dubravko Bilić.

Gradonačelnik Bilić napomenuo je i kako je u protekle četiri godine investirano europskim novcem oko 32 milijuna kuna, a sada je odobreno 6 europskih projekata u vrijednosti od 48 milijuna kuna čija se realizacija očekuje početkom rujna. 

Dražen Crnković pak je rekao kako tvrtka Ducati komponenti dobro surađuje s državom te kako je upravo država bila ta koja im je pomogla u investicijama i projektima na što mu je župan Čačić odgovorio:

- Nemojmo se lagati. Ove godine prestigla nas je čak i Rumunjska te je još samo Bugarska iza nas. Država nije dala rezultat posljednih 27 godina i zato zaostajemo, a to što se lokalno netko trudi je super, ali to jednostavno nije dovoljno. 

Na samom kraju konferencije, dva električna bicikla uručena su Robertu Kranjčecu, ravnatelju Gradskog društva Crvenog križa Ludbreg. 

 

Komentari