MEĐIMURSKA ŽUPANIJA

Foto - Župan Posavec pozdravio prvašiće u uređenoj Osnovnoj školi Nedelišće

Objavljeno: 06.09.2021. 18:49

Zadnja izmjena: 06.09.2021. 18:50

Župan Međimurske županije Matija Posavec pozdravio je prvašiće u Osnovnoj školi Nedelišće u kojoj je završena investicija rekonstrukcije školske zgrade vrijedna pola milijuna kuna.

Nova školska godina posebno je uzbudljiva prvašićima, a 32 učenika prvih razreda Osnovne škole Nedelišće koji su danas krenuli na obrazovno putovanje pozdravili su župan Međimurske županije Matija Posavec i načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak. Dobrodošlicu prvašićima koji su u školu stigli u pratnji roditelja poželio je ravnatelj Ivica Paić koji ih je upoznao s njihovim učiteljima, novim obavezama i izazovima.  

- Za naše prvašiće i njihove roditelje danas je važan dan, dan kada započinje najvažnije razdoblje njihovog života, a siguran sam da će im ova škola pružiti sigurnost, zadovoljstvo, da će biti mjesto u kojem će učiti, družiti se, stjecati nova prijateljstva, znanja i iskustva - rekao je župan Međimurske županije Matija Posavec koji je prvašićima poželio što sretniju i uspješniju školsku godinu.

Planovi za budućnost

Osnovna škola Nedelišće jedna je od najvećih škola u Međimurju, a kako bi se stvorili što bolji uvjeti rada za 415 učenika i djelatnike škole, tijekom ljetnih mjeseci završeni su radovi na rekonstrukciji ulaza i prizemlja školske zgrade. Uređeni su novi prostori za rad pedagoga i školske djelatnike, nova prostorija za primanje roditelja, a učenici su dobili moderan dnevni boravak u kojem će moći provoditi vrijeme tijekom odmora. Cijela investicija vrijedna je 550 tisuća kuna, a najavljena je priprema dokumentacije za projekt izgradnje nove školske zgrade. Županija pruža potporu najavljenim investicijama.

Komentari