novogodišnja posjeta i čestitka

FOTO: Župan Radimir Čačić obišao varaždinske policajce i vatrogasce

Objavljeno: 01.01.2019. 13:28

Zadnja izmjena: 01.01.2019. 13:32

Prvog dana nove godine, župan Varaždinske županije Radimir Čačić obišao je ravnateljstvo PU varaždinske te sjedište Javne vatrogasne postrojbe grada Varaždina.

U sjedištu PU varaždinske primili su ga načelnik PU Predrag Benčić te njegov zamjenik Darko Blaži koju su ga informirali o novoogodišnjoj noći.

- Svi župani koji su obavljali ovu funkciju, uključujući i mene, dobro znaju i svjesni su značaja kvalitete naših službi, policije, vatrogasaca, hitne pomoći, dakle svih onih službi koje nemaju prekida, odnosno koje kontinuirano prate i bdiju nad zdravljem i sigurnosti građana ove Županije - rekao je župan, dodavši kako je varaždinska policijska uprava prema kvaliteti u samome vrhu.

- Odajem im poštovanje i zahvalnost u svoje osobno ime i u ime svih građana. Sigurnost obično uzimamo zdravo za gotovo, a na sigurnosti treba odgovorno raditi, promišljati , imati pripremljene planove za iznenadne situacije. Moramo biti svjesni doprinosa kvaliteti naših života koje službe daju – zaključio je župan, kojega je načelnik PU varaždinske Predrag Benčić izvjetio kako je novogodišnja noć protekla zadovoljavajuće mirno.

Kolijevka vatrogastva

Nakon posjete PU varaždinskoj, župan Čačić čestitao je vatrogascima Novu godinu, te im poželio što manje intervencija. Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Varaždina Ivica Labaš zahvalio se županu na dolasku te istaknuo kako mu je drago da nakon dugog niza godina opet župan posjećuje vatrogasce, te također istaknuo kako je novogodiošnja noć nasreću protekla tek uz manje intervencije. - Prije nekoliko dana je i Županijska vatrogasna zajednica proslavila 25 godina postojanja, čuli smo koliko su lijepih i pozitivnih rezultata ostvarili u tim godinama. Ovdje je kolijevka vatrogastva i mi smo jako ponosni na naše vatrogasce koji s puno hrabrosti, truda i energije vrše svoju dužnost. Čestitke svima, puno zdravlja i sreće – rriječi su kojima se župan obratio vatrogascima.

Komentari