nova božićna atrakcija

FOTO Županijska palača pretvorena je u veliki adventski kalendar pa saznajte što krije svaki prozor

Objavljeno: 03.12.2017. 11:20

Zadnja izmjena: 03.12.2017. 11:20

Županijska palača ove godine zasjala je u punom blagdanskom sjaju tako što je pretvorena u jedan veliki adventski kalendar na kojem je prvi prozorčić otkrila posebna savjetnica Natalija Martinčević pa pogledajte kako to izgleda. 

Vjerojatno ste već primijetili crvene prozore s ispisanim brojevima na Županijskoj palači. Naime, to je veliki adventski kalenadar koji svoje građane neće razveseliti skrivenom čokoladicom ili igračkom već različitim fotografijama koje krije svaki prozor sve do samog Božića, a Natalija Martinčević otvorila je prvi prozor s likom husara. Kakve slike skrivaju ostali prozori, pratiti ćete u narednim danima. 

- Naš poklon građanima i turistima biti će svakodnevne nove prekrasne fotografije na prozorima kao što su kulturne znamenitosti naše županije, prekrasni krajolici i zimski motivi koji se kriju iza svakog broja na postavljenom adventskom kalendaru. Ovo je prvi puta u Varaždinu i županiji da je odbrojavanje do Božića postavljeno na ovakav način - izjavila je Martinčević. 

Fotografije koje će se prikazivati na prozorima Županijske palače djelo su Fotoagencije Sjever, Siniše Šinjorija - Shimoda, Domagoja Severa i Vedrana Šestaka. 

 

 

 

Komentari